Web sajt je ogledalo Vašeg preduzeća.

Pažljivo programiramo svaki deo sajta

Svaki deo koda Vašeg sajta kodiramo sa neizmernom pažnjom na svaki detalj. Naš tim programera garantuje da će kod biti ispravan i biti optimizovan.

Kroz projekte koje smo radili, došli smo do formule za idealan sajt – atraktivan izgled i preglednost. Prvi utisak na korisnika ostavlja dizajn sajta, ali ga na sajtu zadržavaju jednostavnost i interakcija.

Važno je da Vaš Web sajt bude u skladu sa delatnostima preduzeća. Naše iskutsvo nas je naučilo kako da kreiramo i prilagođavamo sajtove prema Vašim potrebama i korisnicima.

Statistika kaže da se preko 70% internet saobraćaja odvija preko mobilnih telefona. Zato je bitno da Vaš Web sajt bude upotpunosti prilagođen svim vrstama uređaja kako bi ostavili potpun utisak na korisnika.

Razvoj pomoću WordPress-a

Naši korisnici najviše koriste mogućnosti koje im pruža WordPress. WordPress je Content Management System tj. sistem za upravljanje sadržajem. Ono omogućava korisniku da na najlakši način upravlja internet stranicom i njenim sadržajem.

Najpoznatije firme kao što su TechCrunch, The New Yorker, BBC America koriste WordPress kako bi uštedeli vreme i novac za ažuriranje podataka i modifikaciju.