Neke stvari se jednostavno postavljaju u samom početku

Logotip je nešto sto je glavni pečat bilo kojeg preduzeća.Po logotipu postajete prepoznatljivi,i samim tim taj posao treba odratiti u samom startu.Ukoliko ste nezadovoljni sadašnjim izgledom logotipa Vaše firme,mi smo tu da ga osavremenimo i unesemo novi sjaj.U sastavu našeg tima je i dizajnerski deo,koji su zaduženi za izgled i detalje na svim našim radovima.Već uigrana ekipa iznova i iznova oduševljavaju svojim idejama.Do sada se nismo susretali sa nezadovoljnim klijentima!

Kako do logotipa?

Proces izrade:
•Imamo šablon pitanja na osnovu kojih određujemo želje i dobijamo smernice za dalji rad.

•Krećemo na posao.Kompletan proces traje 7-30 dana. Od dana dobijanja smernica,potrebno nam je 5-6 dana kako bi Vam dostavili predloge logotipa.Na osnovu njih sužavamo izbor i nastavljamo sa radom.

•Zajedno sa Vama biramo najbolje rešenje i vršimo sve potrebne izmene kako bi sve doveli do savršenstva.Nakon finalnih izmena,red je i da se donese odluka u vezi boja koje će biti upotrebljene i tipografiju(font).

•Nakon završenog posla,jedino nam preostaje da Vam pošaljemo fajlove i tim činom postajete vlasnik logotipa!

Korišćenje najnovijih alata

Naš tim dizajnera izradiće Vaš logotim u najboljim i najsavremenijim svetskim alatima za dizajn kao što su Adobe Photoshop, Adobe Illustration, Adobe XD i mnogobrojni ostali