Razvoj mobilnih aplikacija

Aplikacije imaju veliku primenu u današnjem svetu. To je prilika da Vaš posao podignete na viši nivo i da se jasno pozicionirate na tržistu. Bilo da želite igricu, prodavnicu, aplikaciju povezanu sa sajtom ili internu aplikaciju za Vaše preduzeće, mi ćemo izneti ceo projekat sa najkreativnijim i najpreglednijim rešenjima kako bi korisnici uzivali u korišćenju Vaše kreacije.

Izrada aplikacija

Stvaranje mobilne aplikacije sastoji se od nekoliko životnih faza kroz koje svaka aplikacija mora da prođe.

U okviru prve faze tim programera analizira realizuje sve ideje i ciljeve potrebne za funkcionisanje aplikacije. Nakon toga prave preliminarni izgled za svaku platformu. U trećoj fazi preliminarni izgled sajta dobija svoj puni sjaj. Nakon što se završi dizajniranje aplikacije prelazi se na programiranje iste. Kada tim programera završi sa razvojem aplikacije sledi testiranje i eventualno ispravljanje grešaka u okviru koda. Poslednja, ali važna kao i sve ostale, je postavljanje Vaše aplikacije na neku od prodavnica aplikacija kao što su Google Play ili AppleStore.

React Native

Za izradu naših aplikacija koristimo open-source platformu za mobilne aplikacije – React Native.

React Native kreiran je od strane Facebook-a i koristi se da bi se na najefikasniji i najfunkcionalniji način napravila aplikacija koja se može pokrenuti i na iOS i Android sistemima.